Julkaisupäivä Final Fantasy XIII-2:n pc-versiolle on ampaissut julkisuuteen. Pelin tuorein traileri varmistaa, että seikkailun voi noutaa Steamista joulukuun 11. päivä.

Oletettavasti Final Fantasy XIII-2 tulee maksamaan Steamissa noin 13 euroa. Vastaavaa hintalappua palvelussa on kantanut myös alkuperäinen Final Fantasy XIII, joka sai höyryjulkaisunsa lokakuussa. Ikävä kyllä kyseisen pelin pc-käännös jätti monet myös kylmäksi muun muassa heikoilla grafiikka-asetuksillaan. Muutamat fanimodit ovat sentään korjanneet hieman asiaa.

Final Fantasy XIII-2:n pc-versioon Square Enix on luvannut jonkinlaisia parannuksia ja uusia ominaisuuksia pelin alkuperäisiin Xbox 360- ja PlayStation 3 -versioihin nähden. Sama lupaus annettiin kuitenkin myös aikoinaan Final Fantasy XIII:sta.

Myös Lightning Returns: Final Fantasy XIII:n on vielä määrä löytää tiensä Steamiin.

Päivitys kello 20.00: Square Enix on kertonut valmistelevansa Final Fantasy XIII:n Steam-versioon päivitystä, joka sallii pelin resoluution vaihtamisen ja grafiikkaoptioilla kikkailun. Mahdollisesti XIII-2 saa siis vielä myös sekin kyseiset ominaisuudet.

Lisää luettavaa