Final Fantasy VIII:n konsolipaluu, SaGan voimaa ja Oninaki – tätä kaikkea muuta Square Enix paljasti E3-tilaisuudessaan

Square Enixin E3-tilaisuuteen mahtui muutama pienempikin julkistus.

11.6.2019 03:38

Final Fantasy VII Remake, Marvel’s Avengers ja Outriders olivat selvästi isoimmat nähtävyydet Square Enixin E3-tilaisuudessa, mutta mahtuipa mukaan kuitenkin muutama pienempikin ilmoitus.

Final Fantasy VIII -faneille ilouutisia tarjoiltiin varmistamalla, että alunperin alkuperäiseltä PlayStationilta tuttu rooliseikkailu saadaan sekin pian Switchille, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle kevyesti ehostetussa kuosissa. Viimeksi pelistä nähtiin tuoreempi käännös vuonna 2013, kun se tuotiin Steamiin.

Muina pienempinä Final Fantasy -julkistuksina Square Enix vahvisti jo aiemmin Switchille ja PlayStation 4:lle luvatun Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Editionin myös Android- ja iOS-laitteille. Heinäkuussa ilmestyvästä Final Fantasy XIV:n Shadowbringers-laajennuksesta saatiin vuorostaan virallinen julkaisutraileri.

Lisää roolipeliasiaa saatiin vahvistuksella siitä, että sekä Super Famicomilta alunperin tuttu Romancing SaGa 3 on yhä matkalla länteen ja että jopa SaGa Scarlet Grace: Ambitions -seikkailu on sekin suuntaamassa tänne. Japanissa alunperin Vitalle vuonna 2016 tehty Scarlet Grace tuodaan täällä Switchille, PlayStation 4:lle ja pc:lle, kun Romancing SaGa 3 nähdään myös Vitalla ja Xbox Onella.

Tokyo RPG Factoryn toimintaroolipeli Oninaki vahvistui samalla elokuun 22. päivälle ja sai uuden trailerin. Viime vuonna PlayStation 4:lle tuotu The Last Remnant yllätysjulkaistiin vuorostaan Switchille. Myös siitä saatiin samaan syssyyn pari kappaletta trailereita. Oman kattavahkon uutuusvideon nappasi toki Dragon Quest Builders 2:kin.

Lisää luettavaa