Final Fantasy VII Remake on hyvin todennäköisesti saamassa vielä demon ennen julkaisuaan. Merkkejä tästä saatiin ensin PlayStation Storen dataa kaivelevan Gamstat-sivuston kautta, joka nosti esiin siihen viittaavan tuotekuvan. Sittemmin muutamat käyttäjät näyttävät onnistuneen lataamaan noin kymmenen gigatavun kokoisen kokeiluversion hakkeroiduille konsoleilleen. 

Vuoto on johtanut jo niin demosta kaapattuun pelikuvaan kuin myös sen tiedostoihin liittyviin tutkimuksiin. Tiedostojen seasta onkin raporttien mukaan löydetty merkkejä esimerkiksi pääpelissä mahdollisesti löytyvästä ase-, kyky- ja aluetarjonnasta. Mahdollisesti mukana on ollut myös viitteitä jo suunnitelmiin, jotka koskevat Final Fantasy VII Remaken jatko-osia.

Runsaasti keskeneräistä materiaalia sisältäviä ruutukaappauksia demon tiedostotarjonnasta voi katsella tästä. Niitä silmäillessä kannattaa varautua muutamaan potentiaaliseen spoileriin uusioversion tarjonnasta ja ideoista.

Square Enix ei ole vielä hiiskunut millään tavalla virallisesti demon olemassaolosta. Ottaen kuitenkin huomioon, että demo on vuotanut ilmeisesti kokonaisuudessaan jo verkkoon, on se luultavasti ollut tarkoitus julkaista kohtalaisen piakkoin. Nähtäväksi toki jää, vaikuttaako vuoto jotenkin suunnitelmiin.

Final Fantasy VII Remake tuodaan PlayStation 4:lle maaliskuun 3. päivä. Nimestään huolimatta se ei ole täysi uusioversio Final Fantasy VII:stä, vaan se koostuu pelkästään uudelleenluodusta Midgar-osiosta. Loppuosa seikkailusta on tarkoitus uusia myöhemmillä peleillä, joiden määrää ei toistaiseksi ole vielä tiedossa.

Aiemmin viime vuonna julkisuudessa nähdyn kansimateriaalin perusteella Final Fantasy VII Remake on ajallinen PlayStation 4 -yksinoikeus. Muille alustoille sitä voidaan mahdollisesti odottaa vuoden verran myöhemmin.

Lähde: GamstatGematsu, VG247, ResetEra

Lisää luettavaa