Final Fantasy VII palaa PS4:llä – tältä odotettu uusioversio nyt näyttää!

Uusi traileri Final Fantasy VII:n uusioversiosta on täällä. ja sehän näyttäisi sisältävän jonkinlaista pelikuvaakin!

5.12.2015 19:58

Square Enix on julkaissut uuden trailerin kuumeisesti odotetusta Final Fantasy VII:n uusioversiosta. Uusi video ei ole enää samanlainen kiusoittelupätkä kuin aiemmin kesällä E3-messuilla nähty ensitraileri, vaan se sukeltaa nyt esittelemään tarkemmin pelin modernia taidetyyliä ja jopa siihen kaavailtua pelattavuutta.

Square Enix ei ole vielä mennyt tarkemmin yksityiskohtiin siitä, miten esimerkiksi pelin uusi taistelujärjestelmä on toimimassa. Trailerin perusteella luvassa olisi kuitenkin jotain selvästi toiminnallisempaa kuin mitä alkuperäisessä lähes 20-vuotiaassa klassikossa aikoinaan koettiin. Nähtäväksi tosin jää, miten suuri osa on tästä vaikutelmasta johtuu nimenomaan vain taisteluihin lisätystä visuaalisesta tykityksestä.

Final Fantasy VII:n uusioversio on työn alla ainakin PlayStation 4:lle. Julkaisuajankohtaa sille ei ole vielä annettu.

Square Enix on uuden trailerin paljastamisen yhteydessä lisäksi varmistanut, että alkuperäinen Final Fantasy VII saapuu nyt tänään lauantaina saataville PlayStation 4:lle ainakin Pohjois-Amerikassa. Peli perustuu Final Fantasy VII:n parin vuoden takaiseen pc-käännökseen ja se on varustettu näin ollen esimerkiksi omilla trophy-saavutuksillaan.

Lisää luettavaa