Final Fantasy: Type-0 julkistettu PS4:lle, Xbox Onelle!

Länsimaat saavat vihdoin osansa Final Fantasy: Type-0. Tulossa ei ole tosin mitään PSP-peliä, vaan PlayStation 4:llä ja Xbox Onella pelattava HD-versio.

11.6.2014 16:32

Vuosien odottelun jälkeen Square Enix on viimein tuomassa Final Fantasy: Type-0:n länsimaihin. E3-messuilla julkaisija on nyt julkistanut Final Fantasy: Type-0 HD:n, joka on matkalla sekä PlayStation 4:lle että Xbox Onelle.

Nimensä mukaisesti Type-0 HD on uusille konsoleille päivitetty versio alkujaan Japanissa PSP:lle vuonna 2011 julkaistusta toimintaroolipelistä. Yksityiskohdat uusiojulkaisusta ovat tosin vielä vähissä ja näin ollen ei ole tiedossa, miten valtaisasti peliä on muokattu uuden sukupolven konsoleita varten.

– Länsimaisten fanien äänesta oli apua Final Fantasy: Type-0:n kehityksessä ja olemme innoissamme voidessamme julkaista tämän pian. Uudet alustat ovat auttaneet uudelleenluomaan Oriencen dynaamisen ja levottoman maailman, Type-0:n ohjaaja Hajime Tabata kuvailee.

Type-0 HD:n ohella Square Enix on varmistanut, että mobiilipeli Final Fantasy Agito on myös tulossa länsimaihin sekä iOS- että Android-laitteille. Peli perustuu laajalti Type-0:n maailmaan ja tapahtumiin. Ohessa traileri.

Alla muistin virkistykseksi myös traileri Type-0:n PSP-versiosta.

Lähde: Square Enix

Lisää luettavaa