Final Fantasy -sarjan luoja Hironobu Sakaguchi paljastaa uuden pelinsä ensi vuonna

Final Fantasy -sarjan luoja Hironobu Sakaguchi on valmis paljastamaan uuden projektinsa ensi vuoden aikana.

28.12.2016 09:05

Mistwalker-pelitaloaan johtava Hironobu Sakaguchi on aikeissa paljastaa uuden projektinsa ensi vuoden aikana. Asia kävi ilmi 4Gamer-verkkosivuston haastattelussa.

Tiedossa on, että vuonna 2014 mobiililaitteille julkaistu Terra Battle on tekemässä tuloaan jossain vaiheessa myös kotikonsoleille. Viimeisimpien tietojen mukaan kehitys etenee mukavaan tahtiin, vaikkakin matkaa lopulliseen julkaisuun on vielä reilusti. Lisäksi Mistwalker tekee jonkinasteista teknologista yhteistyötä Bravely Default -kehittäjä Silicon Studion kanssa. Sakaguchi ei paljastanut, onko kyseessä yksi ja sama projekti, vaiko kenties täysin erilliset pelit. Seuraavia tiedonmurusia jouduttaneen siis odottelemaan ensi vuoteen saakka.

Mistwalker julkaisi Xbox 360:lla kiitosta keränneet Blue Dragonin ja Lost Odysseyn vuosina 2006 ja 2007. Tätä nykyä myös Xbox Onella rullaavan Lost Odysseyn voi käydä nappaamassa vuoden loppuun asti maksutta Xboxin kauppapaikalta. Sittemmin pelitalo on keskittynyt pääasiassa mobiilipuoleen, poikkeuksena Wiille vuonna 2011 julkaistu The Last Story

Lähde: Dualshockers, 4Gamer

Lisää luettavaa