Final Fantasy Pixel Remasterit vahvistettiin PS4:lle ja Switchille – tosifaneille on tarjolla myös 275 euron hintainen keräilykokoelma

Laittaisitko lähes 275 euroa Final Fantasy -kokoelmaan?

21.12.2022 10:02

Square Enix on vahvistanut Final Fantasy Pixel Remaster -kokoelman julkaisun PlayStationille ja Switchille.

Ensimmäisen kuuden Final Fantasy -pelin remasteroidut versiot julkaistiin alun perin pc:lle. Nyt Square Enix on vahvistanut viimeviikkoisen ikärajaluokituksen mukaisesti Final Fantasy Pixel Remasterien ilmestyvän myös PS4:lle ja Switchille.

Final Fantasy Pixel Remaster -pelit julkaistaan ensi keväänä sekä yksittäisinä peleinä että kaikki pelit kattavana kokoelmana. Pelit voi hankkia omakseen myös rajoitettuna eränä julkaistavana fyysisenä painoksena. Square Enixin kaupassa ennakkotilattavissa olevan kokoelman perusversiolle tulee hintaa 75 euroa.

Kokoelma julkaistaan myös keräilyversiona, joka maksaa huimat 275 euroa. Keräilyversio sisältää pelien ohella kuvituskirjan, figuurisetin, Final Fantasy I-VI Pixel Remaster –vinyylilevyn sekä pelien teemaan sopivasti kuvitetun laatikon.

Koko painos niin normaalin kuin keräilyversionkin osalta on myyty tällä hetkellä loppuun, mutta keräilyversion Switch-mallia vaikuttaisi tulevan vielä lisää ja sitä voikin liittyä jonottamaan odotuslistalle.

Lähde: Square Enix

Lisää luettavaa