Mistwalker-studion perustaja Hironobu Sakaguchi on julkistanut studion uuden pelin olevan Terra Battle 2, jonka lisäksi yhtiöllä on kehitteillä myös Terra Wars -niminen peli.

Terra Battle 2 jatkaa ensimmäisen osan jalanjäljissä tarjoten taktista roolipelaamista, joskin jatko-osan luvataan tarjoavan ”täysin erilainen pelikokemus”, mitä ikinä se sitten lopulta tarkoittaakaan. Taisteluihin voi muun muassa valmistautua uudella maailmankartalla, jossa joukkonsa voi järjestellä haluamiin muodostelmiin ennen taisteluja.

Lisäksi tekijät lupaavat pelin sisältävän tarinallista pelattavaa noin viidenkymmenen luvun edestä, ja Sakaguchi toivoo jakavansa uusia kappaleita hieman televisiosarjan jaksojen tapaan viikottain.

Studio julkisti samassa yhteydessä myös uuden Terra Wars -pelin, joka hyödyntää Terra Battlen hahmoja savianimaatioina. Pelistä saadaan kuitenkin lisätietoa vasta Terra Battle 2:n julkaisun jälkeen. Terra Wars julkaistaan pc:lle ja iOS- sekä Android-alustoille.

Terra Battle 2 on kehitteillä pc:lle sekä iOS- ja Android-alustoille. Peli julkaistaan Japanissa vielä vuoden 2017 aikana ja saapuu myös Eurooppaan, mutta täkäläisestä julkaisuikkunasta ei saatu vielä tarkempaa tietoa.

Lähde: Gematsu, DualShockers

Lisää luettavaa