Final Fantasy -luoja Hironobu Sakaguchi jatkaa ahkerana – julkisti jälleen uuden pelin

Mistwalker-studion perustaja Hironobu Sakaguchi on paljastanut aloittavansa uuden pelin tuotannon ensi keväällä.

29.12.2017 10:56

Nykyisin Mistwalker-studiota luotsaava Hironobu Sakaguchi on paljastanut käynnistävänsä keväällä Terra Battle 3:n kehityksen.

Uudenvuoden lähetyksessään Final Fantasy -luoja paljasti aloittavansa ensi keväällä jo aiemmin julkistetun Terra Wars -pelin lisäksi myös Terra Battle 3:n tuotannon. Näiden ohella studio aikoo jatkaa myös Terra Battlen sekä Terra Battle 2:n tukemista.

Sakaguchi kertoi samassa yhteydessä muuttavansa Mistwalkerin toimiston toisaalle alkuvuodesta. Muuta studio tulevaisuudensuunnitelmista tai tarkemmista tiedoista Terra Battle 3:n suhteen ei sen sijaan vielä saatu.

Terra Battle on mobiililaitteille julkaistu taktinen roolipelisarja, joka sisältää keräilykortti- ja ongelmapelien elementtejä. Pelisarjan toinen osa julkaistiin aiemmin tänä syksynä mobiililaitteiden ohella myös pc:lle.

Hironobu Sakaguchi on lupaillut pelien saapuvan aikanaan myös konsoleille, joskin näistä ei ole kuultu sittemmin juuri lainkaan. Kesällä antamassaan haastattelussa Sakaguchi mainitsi konsoliversioiden olevan edelleen kuitenkin suunnitelmissa.

Lähde: DualShockers

Lisää luettavaa