Ranskalaiskanadalainen indiekehittäjä Artisan Studios on paljastanut uuden rooliseikkailun yhdessä Final Fantasy -konkareiden Kazushige Nojiman ja Hitoshi Sakimoton kanssa. Peli on Astria Ascending ja se on matkalla vielä tämän vuoden aikana PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille ja pc:lle niin Steamin kuin Epic Games Storen kanssa.

Astria Ascending on sivulta kuvattu vuoropohjainen roolipeli, jossa kahdeksan sankarihahmon joukko suuntaa pelastamaan maailmaa läpi viiden kaupungin ja 25 luolaston, joiden olisi määrä tarjota ainakin noin 30 tunnin mittainen pelikokemus. Matka kyllä pitenee myös sivutehtävillä ja minipeleillä. Eloa maailmaan tuodaan yksityiskohtaisella taiteella ja dynaamisella sääjärjestelmällä.

Artisan Studios on työstänyt aiemmin myös rooliseikkailu Super Neptunia RPG:tä.

Kazushige Nojima vastaa pelin käsikirjoituksesta. Mies on tunnettu aiemmin varsinkin työstään Final Fantasy VII:n, VII Remaken, VIII:n ja X:n tarinan parissa. Säveltäjä Hitoshi Sakimoto on puolestaan työstänyt musiikkia aiemmin esimerkiksi Final Fantasy XII:een ja Final Fantasy Tacticseen.

Lisää luettavaa