Ansioituneen Final Fantasy -kehittäjän uutukaiselle julkaisupäivä

Nopat lentävät Yasumi Matsunon uutukaisessa joulukuun alkupuoliskolla.

30.11.2012 20:17

Kehittäjätaituri Yasumi Matsunon käsialaa olevaan Crimson Shroud -peliin on mahdollista päästä Euroopassakin vankasti käsiksi vielä ennen joulua. Julkaisija Level 5 vahvistaa, että 3DS-teos saadaan myyntiin eShop-latauspalveluun 13. joulukuuta.

Vagrant Storysta ja Final Fantasy Tacticsista parhaiten tunnettu Matsuno on jatkanut fantasiaroolipelilinjalla uutukaisensakin kanssa. Erityisesti peliin on kuitenkin otettu vaikutteita myös perinteisemmistä pöytäroolipeleistä, mikä näkyy varsinkin noppia hyödyntävissä pelimekaniikoissa.

Japanissa peli oli osa 3DS:n Guild01-kokoelmapakettia. Samaisesta paketista löytyivät myös Suda51:n toimintateos Liberation Maiden sekä Seaman-luoja Yoot Saiton Aero Porter -pulmailu, mitkä julkaistiin Euroopassa jo aikaisemmin. Paketin neljättä peliä, Rental Bukiya de Omassea, ei olla tuomassa länteen.

Hintaa Crimson Shroudille ei ole annettu. Erityisen tyyristä teoksesta tuskin kuitenkaan tehdään, sillä Liberation Maidenkin irtoaa eShopista parhaillaan kahdeksalla eurolla.

Linkki pelin teaser-videoon

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa