Square Enix on aikeissa laittaa pystyyn kokonaan uuden japanilaisen pelistudion. Yhtiö on kuluvalla viikolla julkaissut tuoreelle studiolle omistetut nettisivut, joiden kautta se pyrkii erityisesti hakemaan työvoimaa studiota varten.

Toistaiseksi uudella studiolla ei näytä olevan vielä varsinaista nimeä. Tuoreet sivut tekevät kuitenkin jo selväksi, että uuden studion päämääränä on erityisesti luoda konsoleilla pelattavia roolipelejä.

Studion kasaaminen vaikuttaisi olevan vielä vasta aivan alkuvaiheessa. Parhaillaan Square Enix hakee nimenomaan ydinjäseniä joukkoihinsa ja näin ollen useat roolit aina erilaisista suunnittelijoista ohjelmoijiin, ohjaajiin ja taiteilijoihin odottavat täyttäjiään.

Hakuaika kuhunkin työhön näyttää päättyvän syyskuun lopulla.

Uuden studion synty on tapahtumassa vain vajaat puoli vuotta sen jälkeen, kun Square Enix ilmoitti pohtivansa uudelleen suhtautumistaan japanilaisiin roolipeleihin. Muun muassa Bravely Defaultin menestyksen myötä Square Enix on nähnyt genren jälleen aiempaa lupaavammassa valossa.

Ja Bravely Defaultista puheenollen ohessa melkein tuore traileri pelin jatko-osasta, Bravely Secondista. Peli saapuu japanilaisille 3DS-konsoleille tänä talvena.

Lähde: Siliconera, Square Enix

Lisää luettavaa