Square Enix saattaa pidellä hihassaan jonkinasteista ”pientä yllätystä” roolipelien faneille. Yhtiön johtaja Yosuke Matsuda on nostanut asian esiin japanilaisen talouslehti Nikkein haastattelussa kuvailtuaan lehdelle ensin, miten lupaavilta seuraavat 12 kuukautta vaikuttavatkaan japanilaisyhtiön kannalta.

– Uskon että tilivuodelle 2015 meiltä on tulossa merkittävä määrä viimeistä huutoa olevia pelejä sekä koti- että ulkomaan markkinoita varten. Final Fantasy XV:stä alkaen alamme jakaa uutisia japanilaisista roolipeleistä, Matsuda selitti peliblogi Gematsun käännöksen mukaan.

Matsuda ei ole ollut vielä erityisen avoin niin sanotusta yllätyksestään. Lähinnä tiedossa on, että se näyttäisi olevan tekeillä kotikonsoleja varten.

Toki Square Enixin kannalta jo kuluva viikkokin on jo erityisen tärkeä. Tiistaina yhtiö sai nimittäin Pohjois-Amerikassa julkaistua sekä Final Fantasy: Type-0 HD:n että myös sen mukaan pakatun Final Fantasy XV:n demon. Niistä molemmat ovat tulossa myös Eurooppaan asti perjantaina. Ohessa onkin jo Type-0:n julkaisutraileri.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa