Far Cry -sarjan mahdollinen sivuosa Far Cry 3: Blood Dragon on näyttäytynyt jälleen verkon syövereissä. Pelin mahdolliset Xbox-saavutukset ovat parhaillaan listattuna Exophase-sivustolla, joka on aikaisemminkin jakanut vastaavanlaista tietoa monista peleistä hyvällä menestyksellä.

Exophasen listan perusteella Blood Dragon tarjoaa saavutettavaa 400 gamerscore-pisteen verran, mikä viittaa siihen, että kyseessä olisi nimenomaan latauspeli. Puuhastelun osalta luvassa on saavutusten mukaan niin VHS-kasettien etsimistä, panttivankitilanteita kuin elukoidenkin metsästystä.

Jälkimmäiseen liittyen esiin saavutuksissa nousee myös mahdollisen pelin nimessäkin loistava sana ”dragon”. Tällä hetkellä ei ole kuitenkaan varmuutta, viitataanko tällä fantasiakirjoista napattuihin lohikäärmeisiin, astetta maanläheisempiin liskoihin vai johonkin aivan muuhun.

Vihjeitä Far Cry 3: Blood Dragonista alkoi sadella maaliskuun alussa. Tuolloin nettiin valui kuva pelin mahdollisesti Xbox Live Arcadeen tarkoitetusta kansimateriaalista. Samoihin aikoihin Far Cry 3:n käsikirjoittaja Jeffrey Yohalem kertoi myös peliblogi Joystiqille työstävänsä parhaillaan jotain yllättävää.

Lähde: Exophase, Joystiq

Lisää luettavaa