Far Cry 6:n viimeinen lisäosa on pian täällä – Joseph: Collapse vie pelaajat Montanaan

Far Cry 6:n viimeisessä lisäosassa seikkaillaan Far Cry 5:n maisemissa.

8.2.2022 14:12

 Far Cry 6:n näillä näkymin viimeinen lisäosa saapuu pelaajien ulottuville ensi viikolla. Kolmas maksullinen laajennus ilmestyy helmikuun 8. päivä samanaikaisesti Xbox-konsoleille, PlayStationeille, Stadialle sekä pc:lle ja se kantaa nimeä Joseph: Collapse.

Tuoreimmassa lisärissä päästään Far Cry 5:stä tutun Joseph ”The Father” Seedin saappaisiin, jonka ominaisuudessa kohdataan muun muassa hänen entiset kulttiseuraajansa ja lopulta herran omat sisäiset demonit. Ubisoftin mukaan aiemmista lisäosista tuttu toistoon perustuva roguelite-genre on jälleen läsnä, kun pelaaja yrittää ansaita seikkailussa auttavia kykyjä Josephin käyttöön.

Far Cry 6:n aiemmissa lisäosissa pelaaja on päässyt kokemaan maailmaa niin Far Cry 3:n Vaas Montenegron kuin Far Cry 4:n Pagan Mininkin silmistä. Laajennukset ovat osa pelin noin 40 euron kausikorttia, kun taas yksittäisenä ne voi napata itselleen kauppapaikasta riippumatta noin 15 euron kappalehintaan.

Maksullisen lisäsisällön ohella Far Cry 6 on saanut myös ilmaistehtäviä. Olemassaolevien jatkoksi on tulossa kevään mittaan ainakin yksi vastaavanlainen rymistely, joka on varustettu Netflix-sarja Stranger Things -teemalla.

Lähde: Far Cry (Twitter)

Lisää luettavaa