Far Cry 5:n lisäsisältö nousee esille uudella videolla – Far Cry Arcade paljastui samalla

Far Cry 5:n lisäsisältö tarjoaa lennokasta sivuseikkailtavaa, kun taas Far Cry Arcaden kautta tarjolle saataneen vielä runsaasti pelaajien luomaa sisältöä.

6.3.2018 18:00

Ubisoft on esitellyt laajemmin Far Cry 5:n pääkampanjan kylkiäiseksi tarjottavaa sisältöä. Ensinnäkin se on tarjonnut videokuvaa peliin jo aiemmin julkistetusta kolmesta maksullisesta lisäsisältöpaketista, jotka on tehty hieman Far Cry 3: Blood Dragonin hengessä. Samalla julkistuksensa on saanut peli karttaeditori, joka kulkee tällä kertaa nimellä Far Cry Arcade.

Far Cry Arcade on suoraan pelin pääkampanjasta saavutettava tila, jossa hahmolleen voi tienata kokemusta ja rahaa siinä missä pääseikkailussakin. Luomaan siinä pääsee sisältöä tällä kertaa niin yksin-, yhteistyö- ja moninpeluuta varten ja aina vain kattavammalla objektitarjonnalla kuin ennen. Tyytyä ei tarvitse pelkästään vain Far Cry 5:stä tuttuihin rakennuspalasiin, vaan myös Far Cry 4:stä, Primalista, Watch Dogsista ja Assassin’s Creed IV:stä sekä Unitysta tuttuihin osasiin päästään myös käsiksi..

Tarkoituksena Ubisoftin on sekä nostaa Arcade-tilassa jatkuvasti esiin parhaimpia pelaajien luomuksia että myös luoda itsekin lisää sisältöä sen kautta. Pelin julkaisun jälkeen Arcadea on määrä päivittää lisäksi muutaman kerran uusilla leikkikaluilla.

Ilmaisena lisäsisältönä Ubisoftilla on suunnitelmissa tarjota Far Cry 5:ssä tulevaisuudessa vielä myös erilaisia erikoistapahtumia. Näiden on määrä tuoda peliin väliaikaisia haasteita, joista on mahdollista niin koetella taitojaan kuin tietysti ansaita uusia varusteita ja muita ylimääräisiä etuja hahmolleen.

Kauaa Far Cry 5:tä ei pitäisi joutua enää odottelemaan. Peli saapuu Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle 27. maaliskuuta.

Lisää luettavaa