Far Cry 4:n kausikortilla taistellaan lumimiehiä vastaan

Ubisoft on kertonut, millaiset seikkailut odottavatkaan Far Cry 4:n kausikortin hankkijoita.

20.10.2014 18:56

Niin shokeeraavalta kuin se saattaakin kuulosta, on Far Cry 4 saamassa ikioman kausikorttinsa. Ubisoft on maanantaina vahvistanut, mitä noin 30 euron hinnalla varustettu setti tuleekaan tarjoamaan ostajilleen.

Jo heti Far Cry 4:n julkaisun yhteydessä pelin kausikortin omistajille tarjotaan yksinoikeudella koettavaksi The Syringe -niminen tehtävä, jota päästään pelaamaan niin yksin kuin yhteistyönäkin. Myöhempänä ajankohtana yhteistyöpuoli laajenee kausikortin myötä lisäksi myös Escape from Durgesh Prison -tehtävällä, joka keskittyy nimensä mukaisesti vankilasta pakenemiseen.

Far Cry 4:n kilpailullista moninpelipuolta kausikortti tulee vuorostaan laajentamaan ajan myötä Overrun-pelitilalla, jossa keskitytään pelialueiden valloitukseen ja hallintaan. Yksinpelaajat voivat sen sijaan löytää uutta hupia lumimiesten hallitsemalle alueelle sijoittuvalla Valley of the Yetis -seikkailulla sekä viisi uutta tehtävää ja uuden pelattavan hahmon tarjoavalla Hurley Deluxe Packilla.

Valley of Yetis tukee myös yhteistyöpeluuta.

Julkaisunsa Far Cry 4 saa marraskuun 18. päivä. Ohessa hieman jo valmistavaa materiaalia tulevia lumimiesjahteja varten.

Lähde: Ubi Blog

Lisää luettavaa