Fantasiamäiskintä Dragon’s Crown muuttui ultimaattisen vaikeaksi

Eurooppakin on saanut nyt osansa Dragon's Crownin uusimmasta ja mahdollisesti viimeisestä päivityksestä. Mukana nähdään uusi vaikeustaso, joka hieman myös laajentaa peliä muillakin kuin vain entistäkin haastavimmilla vihulaisilla.

23.12.2013 14:21

Vanillawaren näyttävä 2D-toimintapeli Dragon’s Crown on saanut viidennen päivityksensä Euroopassa. Kyseessä on näillä näkymin pelin viimeinen sisältöpäivitys, joten se tuokin mukanaan uutta puuhasteltavaa varsinkin veteraanipelaajille.

Merkittävin uusi lisä Dragon’s Crowniin on uusi Ultimate-vaikeustaso. Labyrinth of Chaosin yhdeksännen kerroksen läpäisystä avautuva tila tuo mukanaan haastavamman toiminnan ohella uuden satunnaisesti rakentuvan Tower of Mirages -luolaston, minkä ohella pelin tasokatto nostetaan myös aina leveliin 255 asti.

Sisältölisäyksen ohella peliin tehdään päivityksellä toki myös hieman hienosäätöäkin. Tarkoituksena Vanillawarella on ollut sekä liiskata bugeja että myös hioa pelikokemusta muun muassa sujuvoittamalla käyttöliittymää ja mahdollistamalla erilaisten tehtävien skippauksen uusilla läpipeluukerroilla.

Listan korjauksista ja lisäyksistä löytää kokonaisuudessaan lähdelinkistä. Päivityksen pitäisi olla saatavilla sekä PlayStation 3- että Vita-versioon.

Lähde: NIS America

Lisää luettavaa