Fantasiaklassikko King of Dragon Pass kääntyy Androidille

King of Dragon Pass jatkaa matkaansa seuraavaksi Android-laitteille. Vita- ja Windows Phone -käännös saatetaan myös vielä nähdä tulevaisuudessa.

15.4.2014 18:26

Pc:lle syntynyt ja myöhemmin iOS:llä uuteen eloon noussut King of Dragon Pass on saamassa jälleen uuden käännöksen. Venäläisen Herocraft-pelitalon toimesta David Dunhamin kulttipeli käännetään seuraavaksi Androidille.

Google Play -kauppaan uutta versiota King of Dragon Passista voi odotella vielä huhti-kesäkuun aikoihin. Mikäli kaikki menee vielä lisäksi tarpeeksi hyvin nappiin, saatetaan peli myöhemmin kääntää myös sekä Windows Phone -laitteille että myös PlayStation Vitalle.

Kuluvan vuoden aikana King of Dragon Pass on täyttämässä jo peräti 15 vuotta. Kinkkisistä valinnoista ja strategioinnista koostuva tarinavetoinen seikkailu ei ole erityisesti koskaan ollut kummoinen kaupallinen menestys, mutta sen saamat ylistyssanat ovat silti olleet kovaa luokkaa.

Pelaaja-lehden Janne Pyykkönen arvosteli pelin iOS-version vuonna 2011 ja totesi sen yhdeksikön arvoiseksi. Pelaajan haastattelun pelin iOS-käännökseen liittyen löytää englanninkielellä King of Dragon Pass -blogista.

Lähde: King of Dragon Pass (Twitter)

Lisää luettavaa