Fanit haluavat Skyrim-mummon The Elder Scrolls VI:een

Skyrimiä pelaava mummo halutaan ikuistaa osaksi The Elder Scrolls VI:tä.

27.11.2018 06:56

Shirley Curry, 82, halutaan osaksi The Elder Scrolls VI:tä fanien käynnistämässä kampanjassa.

Curry tunnetaan YouTube-kanavastaan, jossa hän keskittyy pelaamaan The Elder Scrolls V: Skyrimiä. Seuraajiaan ”lapsenlapsiksi” kutsuva Curry onkin ansainnut kanavallaan mm. paikan Guinnessin ennätysten kirjassa vanhimpana videopelitubettajana. Nyt Curry on myös tuoreen The Elder Scrolls VI –internetkampanjan keskiössä.

Reddit-keskustelusivustolla käynnistetty kampanja haluaa Bethesdan ikuistavan Curryn seuraavaan The Elder Scrolls -peliin. Kampanjan taustalla ovat Curryn kommentit, joissa hän tuumii, ettei todennäköisesti ehdi pelaamaan The Elder Scrolls VI:tä ikänsä vuoksi. Suositun Reddit-viestin ohella kampanja on poikinut myös oman vetoomuksen Change.org -sivustolla, jossa sillä on jo yli 6 000 kannattajaa.

Fanit eivät kuitenkaan ole tyytyneet vain kampanjoimaan. Shirley-mummo nimittäin tuodaan ainakin Skyrimiin modaajien toimesta kampanjan poikiman sivujuonteen myötä. Bethesda ei toistaiseksi ole kommentoinut fanikampanjaa, joten Curryn mahdollinen virallinen rooli The Elder Scrolls VI:ssä on yhä arvoitus.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa