Fanien toive toteutui: kiitelty pelisuunnittelija mukaan Divinity: Original Sin 2:n kehitykseen

Divinity: Original Sin 2 tulee saamaan sisätlöä, jonka luomisessa on ollut auttamassa arvostettu roolipelikehittäjä Chris Avellone.

27.9.2015 03:05

Arvostettu pelisuunnittelija Chris Avellone on päätynyt mukaan kehittämään uutuusroolipeli Divinity: Original Sin 2:ta. Pelin tuoreen Kickstarter-päivityksen mukaan Avellone on luomassa uuteen Original Siniin ainakin yhden pelattavan alkukertomuksen, joskin muutakin voi olla mahdollisesti vielä myös luvassa.

Mukaan Avellone saatiin Original Sin 2:een osin fanien ansiosta. Ennen kuin pelin Kickstarter-kampanja käynnistettiin, antoi kehittäjä Larian Studios fanien äänestää, mitä kaikkea he haluaisivat mukaan uutuuspeliin. Yksi suosituimmista pyynnöistä oli Chris Avellonen luoma sisältö, mikä sai Larian-pomo Swen Vincken lopulta lähestymään Avellonea ensin Twitterissä ja lopulta PAX Prime -messujen yhteydessä yhteistyökosiskelua ehdottaen.

Avellone on kehittäjäuransa aikana ehtinyt olla mukana suunnittelemassa ja käsikirjoittamassa lukuisia maineikkaita tietokoneroolipelejä. Hänen kädenjälkeään on nähtävillä esimerkiksi niin Fallout 2:ssa, PlanesScape: Tormentissa, Icewind Dalessa, Knights of the Old Republic II:ssa, Neverwinter Nights 2:ssa, Fallout: New Vegasissa, Wasteland 2:ssa kuten myös Pillars of Eternityssa. Myös Torment: Tides of Numenera on sisältämässä Avellonen pähkäilemää sisältöä, kunhan se vain saadaan julkaistuksi.

Avellone kuului pitkään virallisesti osaksi Obsidian Entertainmentin miehitystä. Hän kuitenkin jätti studion viime kesänä uusia projekteja jahdaten. Pelien ohella hän on työskennellyt myös varsinkin sarjakuvien parissa käsikirjoittajana.

Kirjoitushetkellä Divinity: Original Sin 2:n Kickstarter-kampanja lähestyy kovaa vauhtia vääjäämätöntä päätöstään. Pelillä ollessa rahoitusaikaa enää vain noin kolme päivää, on se kerännyt mammonaa hieman vajaan 1,7 miljoonan dollarin edestä. Minimitavoitteeksi pelin joukkorahoituskampanjalle oli asetettu 500 000 taalaa.

Lähde: Divinity: Original Sin 2 (Kickstarter)

Lisää luettavaa