Fanien ääni kuultiin: Toimintaroolipeli Tales of Hearts R länteen

Bandai Namco on saamassa Tales of Heartsin viimein länsimaalaisten käsiin. Täällä päin pelattavaksi saadaan pelin PlayStation Vita -uusioversio Tales of Hearts R.

19.4.2014 02:14

Japanilainen toimintaroolipeli Tales of Hearts R on tekemässä tuloaan länteen. Bandai Namcon suosittuun pelisarjaan lukeutuva Vita-peli saadaan Eurooppaan näillä näkymin kuluvan vuoden talven aikana.

Namco ei periaatteessa ole vielä vahvistanut asiaa virallisesti, mutta nettiin ennen aikojaan valahtanut Tales of -tuottaja Hideo Baban videotervehdys kertoo jo kaiken oleellisen julkistuksesta. Perusteena länsijulkaisulle on annettu fanien peliä kohtaan synnyttämä pyyntötulva.

Tales of Hearts R julkaistiin Japanissa alkujaan jo viime vuoden maaliskuussa. Peli on uusioversio vuonna 2008 DS.lle julkaistusta Tales of Heartsista, jota sitäkään ei ole vielä lännessä tähän mennessä nähty.

Tales of Hearts luokitellaan yleisesti yhdeksi Tales of -sarjan pääpeleistä. Järjestyksessään se oli yhdestoista sorttiaan, kun nykyisellään pääosia on ilmestynyt kaikkiaan 14 kappaletta.

Tales of Hearts R:n myötä Bandai Namco on tuomassa tällä hetkellä peräti kolmea suurempaa Tales of -peliä länsimaihin kerralla. Myöhemmin tänä vuonna PlayStation 3:lla julkaisunsa on näkemässä vielä Tales of Xillia 2, minkä lisäksi viime joulukuussa PlayStation 3:lle julkistetun Tales of Zestirian on myös vahvistettu saapuvan jossain vaiheessa länsimaihin saakka.

Lisää luettavaa