Fallout Shelter jatkaa vielä päivittymistä – kelpaisiko nyt oma holvilemmikki?

Fallout Shelter jättää hyvästit vuodelle 2015 vielä yhdellä päivityksellä, joka tuo kourallisen verran uutta sisältöä taas peliin.

10.12.2015 19:10

Puolen vuoden ajan nyt saatavilla ollut mobiilipeli Fallout Shelter on vastaanottanut jälleen uuden päivityksen. Niin iOS- kuin Android-laitteillakin peli on saanut päivityksen myötä tietysti jälleen uuden joukon erilaisia tavoitteita jahdattavaksi, mutta samalla myös peliin on saapunut kourallisen verran uusia ominaisuuksiakin.

Ominaisuuslisien joukkoon kuuluu niin mahdollisuus hankkia lemmikkejä omaan holviinsa sekä myös kyky potkia asutusalueilta pihalle yhteisön kannalta turhia laiskimuksia. Pelin käyttöliittymää on samalla kohennettu tarjoamalla mukaan esimerkiksi roinan myymistä nopeuttava ”myy kaikki” -nappula, ja löytyypä holvin asukeilta nyt myös kokonainen joukko uusia iskurepliikkejä, joilla he voivat yrittää herättää vastakkaisen sukupuolen kiinnostuksen.

Myös hajanaisia optimointeja ja vastaavia parannuksia mukaan on myös luvattu.

Näillä näkymin päivitys on viimeinen, jonka Fallout Shelter saa vielä tämän vuoden aikana. Ensi vuonna luvassa voi hyvinkin olla kuitenkin vielä aimo lisäannos pelailtavaa.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa