Fallout-kehittäjät vihjailevat uudesta pelistä (päivitetty)

Obsidian Entertainment saattaa paljastaa pian jotain uutta.

11.9.2012 19:33

Roolipeleillään ansioitunut Obsidian Entertainment vaikuttaisi paljastavan piakkoin uuden pelin. Yhtiö on hiljattain laittanut kotisivunsa uuteen uskoon ja kiusoittelee nyt mysteerisellä Projekti X:llä pelikansaa.

Yhtiön kotisivuille mentäessä tervehtivät selaajaa niin klassinen syklisyyttä kuvaava Ouroboros-symboli, numero neljä kuin myös kryptinen teksti ”Eír Glanfathin surulaulusta”. Sivustoa klikkaamalla aukeaa keskustelualue, jossa spekuloinnille löytyy oma keskusteluketjunsa.

Toistaiseksi on ainakin arveltu, että sivuilla nähtävä numero neljä voisi viitata esimerkiksi Dungeon Siege -sarjan neljänteen osaan. Mahdollista toki kuitenkin on, että numero kuvaakin vaikkapa laskuria ja muuttuu piakkoin kolmoseksi.

Parhaillaan Obsidianin tiedetään kehittävän South Park: The Stick of Truth -roolipeliä julkaisija THQ:lle. Studio muistetaan erityisesti peleistä kuten Fallout: New Vegas ja Star Wars: Knights of the Old Republic 2. Se pystytettiin vuonna 2003 osin menestyksekkään Black Isle -pelitalon raunioista.

Päivitys kello 22.30: Obsidianin kotisivuilla numero neljä on nyt muuttunut kolmoseksi. Kyseessä näyttäisi näin ollen olevan laskuri. Myös sivuston teksti on muuttunut.

Lähde: Obsidian

Lisää luettavaa