Fallout 76:n Power Armor Edition ei vastannut Bethesdan lupauksia

Lähes 200 euron hintainen Fallout 76 -erikoisversio ei lunastanut lupauksia.

29.11.2018 05:55

Fallout 76:n ympärillä velloo jälleen pienimuotoinen kohu.

Bethesdan pari viikkoa sitten julkaistu verkkopeli on saanut huutia niin bugien kuin palautuskäytäntöjen vuoksi, mutta nyt hommat ovat menneet pieleen myös pelin keräilyversiossa. Fallout 76:n Power Armor Edition -version kerrotaan pelin markkinointimateriaalissa sisältävän kangaskassin, mutta lähes kahdensadan euron hintaisen paketin ostajille toimitettiin heppoinen nailonkassi.

Bethesdan vastaus fanien valituksiin on ollut myös varsin jäätävä. Erään fanin julkaiseman Bethesdan tuesta saadun viestin mukaan markkinointimateriaaleissa ollut kuva oli prototyypistä, jonka tuottaminen osoittautui liian kalliiksi. Vastauksen mukaan studio ei myöskään aio tehdä asialle mitään. Bethesdan edustajan mukaan tuen vastaus on kuitenkin väärin ja nailonkassiin vaihtaminen johtui materiaalien saatavuusongelmista.

Falloutin virallisella Twitter-tilillä julkaistun viestin mukaan pettyneet keräilyversion ostajat voivat olla yhteydessä Bethesdan tukeen saadakseen 500 Atom-virtuaalivaluuttaa Fallout 76:een.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa