Fallout 76 -pelaajat kaatoivat palvelimen kolmella ydinohjuksella

Fallout 76 -pelaajat saivat pelipalvelimen kaatumaan kolmella samanaikaisella ydinlatauksella.

19.11.2018 05:56

Fallout 76 -verkkopelin pelaajat ovat kokeilleet, mitä tapahtuu kun pelissä laukaistaan useampi ydinohjus samaan aikaan.

Ydinohjuksen laukaiseminen on Fallout 76:ssa portti haastavampaan loppupään sisältöön. Ydinräjähdyksen jälkeen kartalta voi löytää haastavampia erikoisvihollisia, joista saa luonnollisesti myös parempaa varustusta. Luonnollisena jatkumona yksittäisille ydinohjuksille pelaajat ovat päättäneet kokeilla useamman samanaikaisen ohjuksen laukaisemista samaan paikkaan.

Kolmen ydinohjuksen laukaiseminen johti varsin näyttävään kolmen ydinräjähdyksen sarjaan, mutta lopputulema oli melkoinen antikliimaksi. Fallout 76 -palvelin nimittäin lakkasi vastaamasta pian ydinräjähdysten jälkeen, joten pelaajat eivät päässeet lainkaan todistamaan räjähdyksen jälkimaininkia. Fallout 76 -pelaajat ovat raportoineet yhteysongelmista laajemminkin, joten täyttä varmuutta kaatumisen yhteydestä kolmeen samanaikaiseen räjähdykseen ei ole. Tapaus vaikuttaa kuitenkin potentiaaliselta syylliseltä palvelimen kaatumiseen.

Video tapauksesta on katsottavissa alla.

Lähde: YouTube

Lisää luettavaa