Fallout 76 näyttäisi sittenkin saavan loottilaatikoita

Fallout 76:n tulevasta päivityksestä on paljastunut viittauksia mahdollisiin loottilaatikoihin.

18.12.2018 06:56

Fallout 76 -pelaajat saattavat päästä ostamaan jatkossa myös loottilaatikoita.

Reddit-käyttäjät ovat löytäneet Fallout 76:n tiedostoista listan viittauksia lounaslaatikoihin. Löydösten perusteella laatikoita olisi lähitulevaisuudessa mahdollista ostaa pelin sisäisellä Atom-valuutalla. Lisäksi pelaajat ovat löytäneet tiedostoista merkintöjä, joiden mukaan loottilaatikot voisivat sisältää esimerkiksi bonuksia kokemuspisteisiin, kantamiskapasiteettiin sekä vahinkoon. Tiedostojen perusteella loottilaatikoiden avaaminen näkyisi myös kaikille palvelimella oleville pelaajille hieman Call of Duty: WWII:ssä hyödynnetyn mekanismin tapaan.

Bethesda on aikaisemminkin hyödyntänyt lounaslaatikoita vastaavalla tavalla. Ilmaiseksi pelattavassa Fallout Shelterissä oikealla rahalla hankittavat loottilaatikot sisältävät mm. uusia hahmoja ja aseita.

Bethesda-pomo Pete Hines on aikaisemmissa kommenteissaan antanut ymmärtää, ettei Fallout 76:ssa nähtäisi loottilaatikoita. Lokakuussa antamassaan haastattelussa Hines kertoi, että pelissä on tarkoitus myydä ainoastaan kosmeettisia esineitä.

-Ihmiset voivat käyttää rahaa haluamiinsa asioihin, jos heillä ei ole tarpeeksi Atomeita, Hines kommentoi Gamespot-julkaisulle.

-Se ei kuitenkaan tarkoita, että he pelaavat paremmin muita pelaajia vastaan, koska he käyttivät rahaa. Se ei tarkoita maksamalla voittamista. Eikä se tarkoita loottilaatikoita.

Lähde: Reddit

Lisää luettavaa