Fallout 4 sai letkeän uuden trailerin ja kovaksikeitetyn kumppaniehdokkaan

Fallout 4 -faneja hemmotellaan tällä viikolla olan takaa. Haaviin jäi tällä kertaa tuoreen trailerin ohella uusi kumppaniehdokas sekä Fallout Shelter -päivitys.

16.10.2015 07:50

Alle kuukauden päässä siintävä Fallout 4 antaa jälleen kuulua itsestään.

Tällä kertaa faneja hemmotellaan uudella näytellyllä Wanderer-trailerilla, joka seuraa pelin Sole Survivor -päähahmon puuhia joutomaan auringon polttamilla tasangoilla tunnelmallisen musiikin tahtiin. Videonpätkä ei varsinaisesti tarjoa turhan paljoa uutta materiaalia pelin julkaisutrailerin nähneille, mutta on joka tapauksessa mielenkiintoista nähdä, miten Falloutin maailma on herätetty eloon tosielämässä.

Tuoreen trailerin voi katsastaa alta.

Fallout 4 -odotusta helpottamaan tarkoitettu Fallout Shelter -mobiilipeli sai tällä viikolla myös mittavan päivityksen. Pilvitallennusominaisuuden ja pienten pelillisten uutuuksien ohella päivitys antaa vihdoin kasvot pääpelissäkin kumppanin virkaa toimittavalle Piperille. Totuuden perässä juokseva nainen pyörittää Fallout 4:n Bostonissa paikallislehteä, ja näyttää olevan kiinnostunut pelin päähahmosta lööppimielessä.

Fallout Shelter -päivityksen uusista ominaisuuksista ja Piperistä itsestään voi kuulla lisää alle upotetulla videolla. Piper saapuu näillä näkymin mobiilimuodossaan vain iOS-laitteille.

Fallout 4 ilmestyy 10. marraskuuta pc:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Lähde: PC Gamer, VG247

Lisää luettavaa