Fallout 4 -päivitykset saapuvat ensin pc:lle – ensimmäinen betapäivitys ensi viikolla

Bethesda on avannut sanaista arkkuaan Fallout 4:n päivitysprosessin osalta ja lupaa pc-pelaajille päivitystä jo ensi viikolla.

20.11.2015 07:00

Fallout 4:n seuraava päivitys saapuu pc-pelaajien käsiin ensi viikolla, kehittäjä Bethesda on paljastanut.

Studio on julkaissut verkkosivuillaan blogipäivityksen, jossa se kiittää Fallout 4 -faneja heidän osoittamastaan tuesta peliä kohtaan. Bethesdan mukaan Fallout 4:n vapaus, mittakaava ja monimutkaisuus johtavat toisinaan huonoihin lopputuloksiin, vaikka pelin kerrotaankin olevan studion vakain julkaisu koskaan. Studio tiedostaa, ettei kaikkia ongelmia voida paikallistaa vielä kehitysvaiheissa, mutta lupaa työstää korjauksia Fallout 4:ää vaivaaviin ongelmiin.

-Sata testaajaa eivät koskaan voi korvata miljoonia pelaajia, ja työskentelemme kovasti korjataksemme tärkeimmät ongelmat, Bethesdan viestissä todetaan.

Studion mukaan se aikoo julkaista Fallout 4:n päivitykset ensin betaversiona Steamissa. Tämän jälkeen päivitys julkaistaan ensin pc:lle, jonka jälkeen se tuodaan myös konsolipelaajille. Suurten päivitysten sijaan luvassa on joukko pienempiä ja säännöllisempiä päivityksiä.

Ensimmäisen Fallout 4 -betapäivityksen odotetaan saapuvan pc-pelaajien testattavaksi ensi viikolla.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa