Fallout 4 -kehittäjä laajentaa toimintaansa uudella pelistudiolla

Bethesda Game Studios laajentaa toimintaansa Kanadaan avaamalla uuden Montrealissa sijaitsevan toimipisteen.

9.12.2015 17:49

The Elder Scrolls -sarjasta sekä viimeisimpänä tietysti myös Fallout 4:stä tuttu Bethesda Game Studios on avannut uuden toimipisteen Montrealiin. Uuden studion tarkoituksena on laajentaa entisestään Bethesdan pelinkehityskyvykkyyttä, ja siltä voidaan odottaa pelejä vielä niin pc:lle, konsoleille kuin mobiilialustoillekin. 

– Olemme työskennelleet monien erittäin lahjakkaiden kehittäjien kanssa Montrealissa jo pitkän aikaan, joten mietimme, että nyt olisi aika avata studio kyseiseen kaupunkiin. On jännittävää ajatella kaikkia niitä pelejä, joita rakennamme vielä yhdessä, Bethesdan Todd Howard selittää.

Alustavasti Bethesdan uudella Montreal-studiolla työskentelee noin 40 ihmisestä koostuva ydintiimi, jota vetää aiemmin Fallout Shelterin ja Wolfenstein: The New Orderin parissa esimerkiksi työskennellyt Yves Lachance. Parhaillaankin Montrealissa sijaitseva studio etsii kuitenkin myös uutta työvoimaa Bethesdan rekrysivujen kautta.

Tähän asti Bethesda Game Studios on kehitellyt pelejä pääasiallisesti Yhdysvaltain Marylandin osavaltiosta käsin. Samalla seudulla sijaitsee myös Bethesdan emoyhtiönä toimivan ZeniMaxin päämaja.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa