F1 2012 – Tervetuloa takaisin Räikkönen

Codemastersin tuleva uutta RaceNet-palvelua hyödyntävä F1 2012 tarjoaa uusia kujeita.

20.4.2012 09:08

Codemasters on piakkoin julkaisemassa selaimessa pelattavan, lintuperspektiivistä kuvatun F1-pelin, jonka luvataan olevan legendaarisen Micro Machines –pelin kaltainen. Vuoden lopussa ilmestyy myös lapsille ja perheille suunnattu F1-peli, josta ei toistaiseksi sen enempää kerrota.

F1-faneja kiinnostaa varmasti syyskuussa julkaistava F1 2012, joka tulee eritoten tukemaan Codemastersin RaceNetiä. Tuleva peli panostaa yksinpeliin ja uratilaan. Tuottaja Stephen Hoodin mukaan sarjan fanit ovat todenneet ennemmin pelaavansa yksin kuin verkossa, miksi uratilasta tullaan tekemään aiempaa laajempi ja monipuolisempi. Tämä ei tarkoita sitä, että moninpeliä supistettaisiin, vaan sitä, ettei siihen tulla rakentamaan erityisesti uusia pelitiloja.

Luvassa on aiempaa paljon enemmän radan ulkopuolen tapahtumia. Uusia pelaaja ja noviiseja kosiskellaan Abu Dhabin radalle sijoittuvalla Young Driver Test –pelitilalla, joka on tavallaan tutoriaali, jossa yritetään uutena kuskina päästä tiimien kisakuskiksi. Muutoin Codemasters jätti yksityiskohtien paljastamisen vähiin.

F1 2012 julkaistaan syyskuussa PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle.

Lisää luettavaa