F-Zeron manttelinperijä Fast RMX saa lisävauhtia ilmaissisällöllä, myös Splatoon 2 ja Arms kasvavat

Alkuvuodesta asti Switchilla kiidellyt fast RMX saa syyskuisella päivityksellään ilmaissisältöä. Splatoon 2 laajeni vuorostaan tällä viikolla, eikä Armsissakaan ole hiljaista.

28.8.2017 07:38

Switch-ajopeli Fast RMX on saamassa ilmaista sisältöä vielä näin loppuvuodesta. Ranskalaiskehittäjä Shin’en Multimedia on luvannut julkaista peliinsä syyskuussa uuden päivityksen, joka laajentaa sen ratatarjontaa kuudella uudella remix-kartalla ja parilla remix-cupilla.

Samalla peli on tekemässä debyyttinsä Japanissa. Lännessä asti Fast RMX:ää on pelattu aina Switchin julkaisusta lähtien.

Edellisen isomman päivityksensä Fast RMX sai huhtikuussa. Sen voimin peliin lisättiin Time Trial -tila sekä mahdollisuus pelata paremmin kavereiden kanssa netissä. Alunperin pelistä on löytynyt 30 rataa, jotka on jaettu kymmeneen cup-haasteeseen.

Mitä tulee Nintendon omiin Switch-peleihin, paljasti se ensinnäkin näin Gamescom-messuviikolla seuraavan hahmon Arms-mätkintään. Tuloaan peliin tekee seuraavaksi klovnikamppailija Lola Pop, jonka erikoisuuksiin lukeutuu tämän kyky puhaltaa itsensä täyteen ilmaan puolustuksen yhteydessä. Hahmo julkaistaan peliin ilmaiseksi sen seuraavalla päivityksellä, johon kuuluvat osaksi myös uusi kenttä ja lisää Arms-nyrkkejä.

Splatoon 2:n osalta Nintendo toi pelaajille aiemmin keskiviikkona uuden Salmon Run -kentän, jota seurasi vielä myöhemmin lauantaina Ranked Battle- ja Turf War -tiloissa pelattava Manta Maria -kartta. Syyskuun 2. päivä peliin lisätään vielä uusi Bubble Blower -varuste.

Lähde: Shin’en Multimedia (Twitter)

Lisää luettavaa