EverQuest-kehittäjän massiivimoninpeliprojekti floppaamassa Kickstarterissa

Pantheon: Rise of the Fallen on jäämässä puolitiehen joukkorahoitustavoitteestaan, vaikka kasassa onkin satojen tuhansien potti.

21.2.2014 10:00

Ensimmäisten 3D-massiivimoninpelien joukossa ilmestyneen EverQuestin luojan uusi hanke ei ole ottanut tuulta purjeisiinsa Kickstarter-joukkorahoitusalustalla.

Brad McQuaidin Visionary Realms -studion kehittämän Pantheon: Rise of the Fallen -massiivimoninpelin joukkorahoitushanke sulkeutuu viikonlopun aikana, mutta näillä näkymin projekti jää kauas rahoitustavoitteistaan. Pantheon on saanut kasaan sinänsä mittavan 420 000 Yhdysvaltain dollarin rahoituspotin reilulta 3 000 tukijalta, mutta 800 000 dollarin rahoitustavoitetta tuskin saadaan täyttymään reilussa vuorokaudessa.

McQuaid kertoi viime viikolla Twitterissä, ettei hän aio luovuttaa pelin Kickstarter-hankkeen suhteen. Hänen mukaansa studio pyrkii myös lähestymään sijoittajia pelin kehitystyön varmistamiseksi riippumatta joukkorahoituksen onnistumisesta, mutta toistaiseksi pelin tulevaisuus ei näytä järin valoisalta.

Lähde: Kickstarter

Lisää luettavaa