EVE Online -kehittäjät julkistivat verkkoräiskintä Project Legionin

CCP Games ei ole menettänyt uskoaan suuren luokan räiskintäpeleihin. Peliyhtiön Shanghain studiossa työn alla on nyt Project Legion.

2.5.2014 21:08

Massiivimoninpeli EVE Onlinesta tunnettu peliyhtiö CCP Games työstää uutta ensimmäisen persoonan räiskintäpeliä. Project Legioniksi kutsuttu ilmaiseksi pelattava pc-tuotos paljastettiin perjantaina osana CCP:n omaa Islannissa järjestettyä Fanfest-tapahtumaa pikaisen demoesityksen muodossa.

Peli on ollut työn alla nyt muutaman kuukauden ajan CCP:n Shanghaissa sijaitsevassa studiossa, josta maailmaan polkaisi aikoinaan myös PlayStation 3:n ilmaisräiskintä Dust 514. Project Legion onkin ottamassa paljon vaikutteita edeltäjästään, joskin tällä kertaa kehittäjien tarkoituksena on tuoda myös kunnolla hiekkalaatikkoelementtejä räiskintään. Tämän pitäisi näkyä pelissä muun muassa PvP-pelityyppien rinnalle saapuvien PvE-alueiden olemassaololla.

Koska Project Legion on kehityksensä osalta vielä erittäin varhaisessa vaiheessa, on sen tulevaisuudesta paljon vielä auki. CCP:n panostus peliä kohtaan määrittyykin seuraavaksi pelin saaman huomion mukaan, mikä voi parhaimmillaan ajan myötä kasvattaa projektista jopa useammalle alustalle suuntaavan tuotoksen.

Lähde: Polygon, Eurogamer

Lisää luettavaa