Etsivädraama ja puluromanssit päättävät PlayStation-pelaajien heinäkuun

Uusi satsi indiepelejä sen kuin marssiin PlayStationeille. Nyt julkaisupäivän ovat saaneet niin The Vanishing of Ethan Carter kuin myös Hatoful Boyfriend.

11.7.2015 00:48

Pc-pelaajien koettavissa jo useamman kuukauden ajan olleet pelit Hatoful Boyfriend ja The Vanishing of Ethan Carter ovat heinäkuun aikana saapumassa myös konsolikansan koettavaksi.

Kaksikosta ensimmäisenä konsolijulkaisunsa on saamassa The Vanishing of Ethan Carter, jonka on vahvistettu saapuvan PlayStation 4:lle 15. heinäkuuta. Peli on hyvin vahvasti tarinankerrontaan nojaava ensimmäisen persoonan seikkailupeli, jonka on kehittänyt aikoinaan Bulletstormista ja Painkillerista tuttua People Can Fly -studiota perustamassa ollut ydintiimi. Pelaaja-lehdessä peli arvosteltiin viime lokakuun numerossa, jossa se koettiinkin kovin mallikkaaksi kokemukseksi.

Hatoful Boyfriend valmistautuu liitämään sekä PlayStation 4:lle että Vitalle vuorostaan 21. heinäkuuta cross-buy-tuotteena. Kyseessähän on uusioversio alkujaan vuonna 2010 Japanissa julkaistusta samannimisestä visuaalisesta romaanista. Kokemus on jäänyt monien mieleen erityisesti asetelmallaan, joka tarjoaa pelaajilleen niin lukiodraamaa kuin myös mahdollisuuden luoda läheisiä suhteita kovin ihmismäisten kyyhkysten kanssa. 

Pelaaja-lehden arvostelun tuoreesta Hatoful Boyfriendista voi lukaista tästä. Uusioversio on ollut tähän mennessä jo sen verran suuri menestys, että Hatoful Boyfriendin jatko-osa Holiday Star on sekin saamassa kuluvan vuoden aikana vielä oman vastaavanlaisen uusioversionsa.

Lähde: PlayStation Blog (1), (2)

Lisää luettavaa