Etsi sisäinen arjalaisesi uudella Wolfenstein-trailerilla

Uusi traileri Machine Gamesin kehittämästä Wolfenstein: The New Orderista on saapunut. Video käsittelee pelin tarinankerronnallisempia osa-alueita.

20.3.2014 17:18

Kalenterin ollessa kahta kuukautta vaille Wolfenstein on julkaisija Bethesda tuonut julki uuden videon tulossa olevasta natsiräiskeestään. The New Order -lisänimeä kantavasta uutukaisesta ei tosin ole tarjolla nyt niinkään järin toiminnallista pelikuvaa, vaan esille nostetaan pelin tarinankerronnallisempia puolia.

Osuvasti uutta traileria tukemaan Bethesdan YouTube-sivuille on tänään myös ilmaantunut The New Orderin tarinasuunnittelija Tommy Tordsson Björkin haastattelu. Lyhykäinen pätkä ei ole aivan ehkä siitä informatiivisimmasta päästä, mutta se nostaa sentään esiin esimerkiksi, kuinka The New Orderin tarina näyttäisi saaneen vaikutteita varsinkin Kurt Vonnegutin Teurastamo 5 -romaanista.

Wolfenstein: The New Order julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle Euroopassa toukokuun 23. päivä. Sen ennakkotilaajille on luvattu pääsyä uuden Doom-pelin beetaan.

Lisää luettavaa