Etkö saa tarpeeksesi jouluhössötyksestä? Täältä tulee lahjaostossimulaattori!

Jos olet elementissäsi hikisten joululahjastressaajien keskellä, tämä peli on sinua varten.

27.11.2015 10:20

Joulukuu jakaa kansan lahjahössötyksineen pitkälti kahteen leiriin.

Niille harvoille, jotka eivät vain saa tarpeekseen hikisten joulushoppailijoiden keskellä luovimisesta, on nyt tarjolla harvinaista herkkua. Viime vuonna ilmestynyt, kriitikoiden rakastama lahjashoppailusimulaattori Christmas Shopper Simulator on saanut jatko-osan, joka kiteyttää kiitospäivää seuraavan mustan perjantain aleriehan virtuaalimuotoon.

Tavaran haaliminen ihmisjoukkoja väistellessä muodostaa tekeleen pelimekaanisen ytimen, mutta pelin tuore julkaisutraileri listaa myös muita kutkuttavia ominaisuuksia. Christmas Shopper Simulator 2: Black Friday sisältää esimerkiksi pelimaailman pisimmän selfie-tikun, jolla itsestään voi nappailla pirteitä otoksia käytävien tukkeena. Myös pelin fysiikkamallinnus näyttäisi olevan huippuluokkaa, mistä irronnee hupia kymmeniksi tunneiksi.

Vaikka Christmas Shopper Simulator on todellisuudessa brittiläisen GAME-pelikauppaketjun kyyninen mainoskikka, on peli edeltäjineen todella ladattavissa ilmaiseksi ketjun verkkosivuilta pc:lle ja Macille. Latauspäätöstään voi pohtia alle upotettua traileria tuijotellessa.

Lähde: GAMEVG247

Lisää luettavaa