Etkö saa kaipaamiasi esineitä? Blizzard paljasti Overwatch-arkkujen sisältöjen todennäköisyydet

Blizzard on joutunut paljastamaan Kiinan hallitukselle Overwatch-räiskinnässä saatavien arkkujen sisältöjen todennäköisyydet.

7.5.2017 08:00

Blizzard on joutunut paljastamaan Kiinan hallitukselle Overwatch-räiskintäpelissä saatavien loot-arkkujen sisältöjen todennäköisyyden uuteen lakiasetukseen perustuen.

Yhtiön mukaan jokainen arkku sisältää sinisen Rare-tason tavaran 100 % todennäköisyydellä, purppuran Epic-varusteen noin joka 5,5 avattu arkku (18,2 %) ja harvinaisimman kultaisen Legendaryn noin joka 13,5 avattu arkku (7,4 %).

Overwatchissa jokaisen tasonnousun ja muiden haasteiden kautta saatavat arkut tarjoavat pelaajilleen erilaisia kosmeettisia esineitä, joilla päivittää omien sankareidensa ja tilin ilmettä. Arkkuja voi myös ostaa oikealla rahalla.

Blizzardin muissa peleissä, Hearthstonessa ja Heroes of the Stormissa, vastaavat luvut ovat 100 % ja 100 %, 20 % (5 pakkaa) ja 22,2 % (4,5 arkkua) sekä 5 % (20 pakkaa) ja 5,7 % (17,5 arkkua).

Kyseiset prosentit vastaavat tosin vain Kiinan aluetta, jotain täkäläiset todennäköisyydet saattavat poiketa nyt paljastuneista.

Lähde: PCgamesN

Lisää luettavaa