Etelä-Afrikka jäämässä sivuun Titanfall-toiminnalta

Titanfall on jättämässä väliin Etelä-Afrikan. Respawn ja EA eivät ole tyytyväisiä maan verkon tilaan.

8.3.2014 23:38

Electronic Arts ja Respawn Entertainment ovat päättäneet jättää Titanfallin julkaisematta Etelä-Afrikassa ainakin toistaiseksi. Syy tapaukseen ei ole edes minkäänlainen sensuuriin liittyvä asia, vaan enemmänkin maan verkkotilanne.

– Tehtyämme hiljattain verkkotestejä Titanfallille selvisi, että suorituskyky Etelä-Afrikassa ei ollut niin hyvä kuin tarvitsisimme hyvän kokemuksen takaamiselle. Olemme näin ollen päättäneet jättää Titanfallin julkaisematta Etelä-Afrikassa tällä hetkellä, EA kertoo eteläafrikkalaisilla Facebook-sivuillaan.

Titanfall on hyödyntämässä verkko-ominaisuuksiltaan kaikilla alustoilla Microsoftin Azure-pilvijärjestelmää, jolle ei ole pystytetty omaa datakeskusta lähellekään Etelä-Afrikan aluetta. Australiassa tilanne on hieman samanlainen, joskin Respawnin Vince Zampella on luvannut, että australialaiset voivat odottaa saavansa hyviä uutisia pian.

Etelä-Afrikassa pelaajat ovat alkaneet täyttää vetoomusta verkossa saadakseen Titanfallin maahansa. Myös EA:n Facebook-sivuilla joukko eteläafrikkalaisia on kertonut olleensa tyytyväisiä pelin beetaversion suoriutumiseen. Pelisivusto Gamezone raportoi vuorostaan kohdanneensa beetan osalta keskimäärin 180 millisekunnin ping-lukemia, mutta totesi silti lisäksi, että kokemus oli erittäin nautinnollinen.

Titanfall julkaistaan sekä Xbox Onelle että pc:lle Euroopassa ensi viikon torstaina. Xbox 360:llä se nähdään loppukuusta. 

Lähde: EA Africa (Facebook), Ars Technica, Gamezone, Vince Zampella (Twitter)

Lisää luettavaa