Erikoinen PlayStation-seikkailu The Unfinished Swan valloittaa pian PS4:n ja Vitan

PlayStation 3:lla jo tavattu The Unfinished Swan matkaa seuraavaksi PS4:lle ja Vitalle.

24.10.2014 03:55

Kaksi vuotta sitten PlayStation 3:lla tavatun The Unfinished Swanin peluu onnistuu ensi viikosta alkaen myös PlayStation 4:llä ja Vitalla. Keskiviikkona 29.10. peli rantautumassa kummankin alustan PlayStation Storeen, josta sen voi napata 13 euron hintaan.

Niin PlayStation 4:llä kuin Vitallakin The Unfinished Swan tarjoaa sisältönsä osalta tutun pelikokemuksen. Peli on siis eräänlainen pulmaseikkailukokemus, jossa varsinkin värien luova käyttö on ratkaisu moniin ongelmiin.

PlayStation 4:llä The Unfinished Swan on kokenut muutamia graafisia parannuksia. Pelin kääntämisessä mukana ollut Sonyn Santa Monica Studio lupaa, että seikkailu on koettavissa nyt 1080p-resoluutiolla, ja että luvassa olisi hyvinkin sulava pelikokemus.

Mikäli The Unfinished Swanin omistaa jo PlayStation 3:lle, saa PlayStation 4- ja Vita-version itselleen ilmaiseksi. Peli on varustettu nimittäin Cross-Buy-tuella.

Myös PlayStation 3 -klassikko Journeyn on vielä ajan myötä tarkoitus saapua PlayStation 4:lle. Myös sen on määrä olla Cross-Buy-tekele.

Pelaaja-lehden arvostelun The Unfinished Swanista voi katsastaa tästä.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa