Epic Gamesin mysteeripeli Paragon paljastui pc:n ohella PS4:lle – ensitietoja julki

Epic Games on puhunut vihdoin avoimemmin uudesta Paragon-pelistään. Toivottavasti tykkäät MOBA-genren tuotoksista, sillä Paragon mieltää itsensä kyseiseen joukkoon.

5.12.2015 21:27

Epic Gamesin hiljattain kiusottelemasta Paragon-pelistä on saatu vihdoin konkreettisia tietoja julkisuuteen. Osana PlayStation Experience -tapahtumaa yhtiö vahvisti pelin olevan verkkopohjaisten areenamätkintöjen (MOBA) genreen kuuluva tuotos, joka on pc:n ohella tulossa vielä myös PlayStation 4:lle.

Epicilla uskotaan, että Paragon erottautuu edukseen jo valmiiksi ruuhkaisessa genressä tavassaan lähestyä toimintaansa. Kehittäjät kyllä lupaavat, että Paragon on uskollinen varsinkin monille MOBA-pelien strategisille elementeille, mutta samalla pelaajille on haluttu antaa tavanomaista suorempi kontrolli pelin hahmoista ja näin ollen myös Paragonin kiivaasta toiminnasta.

Tähän mennessä Paragon on ehtinyt olla työn alla Epicilla noin kahden vuoden ajan. Pelistä on tarkoitus saada ensi kesänä koettavaksi beetaversio, jonka testaajaksi voi ilmoittautua Paragonin kotisivuilla.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa