Epic Games Store avautuu pienin askelin – tulossa ilmaisia lahjapelejä ja PlayStation-klassikko

Epic Games Store on avautunut kevyellä tarjonnalla ja muutamilla lupauksilla.

7.12.2018 16:04

Fortnite-kehittäjä Epic Gamesin oma latauspelikauppa Epic Games Store on avautunut virallisesti. Ensimmäiset askeleet kaupalle ovat vielä varovaiset, sillä parhaillaan sen tarjonta koostuu vain kourallisesta pelejä, joiden määrä näyttäisi kasvavan lähitulevaisuudessakin myös vielä kohtalaisen varovaisesti.

Näin alkuun kauppapaikalta löytyy Supergiant Gamesin juuri early access -julkaisunsa saanut Hades, Xboxillekin nyt perjantaina saapunut Ashen, piilospeli Hello Neighbour: Hide & Seek sekä joukko Epic Gamesin omia tuotoksia. Lähitulevaisuudessa mukaan hyppää vähemmän yllättävämpinä tuotoksina esimerkiksi Darksiders III ja Subnautica, sekä erikoisempana vetona PlayStationeilta alunperin tuttu Journey, joka tekee Epic Games Storeen saapumisen myötä pc-debyyttinsä.

Luonnollisesti vähitellen Epic Games Storen pitäisi avautua antamaan mahdollisuuksia aina vain useammalle pelintekijälle tuoda pelinsä palveluun. Sitä ennen Epic pyrkii pitämään kauppapaikan mielenkiintoisena jakamalla kahden viikon välein ilmaista pelattavaa kauppapaikallaan. Ensin aikavälillä 14.-27. joulukuuta palvelusta on napattavissa edellä mainittu Subnautica, kun taas sitä seuraa 28.12.-10.1. Super Meat Boy,

Kauppapaikkaan voi tutustua lähdelinkistä. Tarkemmin sen ideoista ja tavoitteista voi vuorostaan lueskella aiemmasta uutisestamme.

Lähde: Epic Games Store

Lisää luettavaa