Epic Games jatkaa Steamin haastamista – lanseerasi itsejulkaisutyökalut Epic Games Storeen

Tuo omat pelisi Epic Games Storeen.

10.3.2023 06:31

Epic Games on lanseerannut uusia työkaluja pelinkehittäjille.

Yhtiö tarjoaa nyt pelinkehittäjille uudet itsejulkaisutyökalut. Työkalujen avulla kehittäjät voivat nyt julkaista pelinsä itse Epic Games Store -kauppapaikalla.

Epic Gamesin uudet työkalut tarjoavat kehittäjille tilaisuuden julkaista pelinsä Epic Games Store -käyttäjien ulottuville sadan dollarin maksua vastaan. Kehittäjät saavat pitää kauppapaikalla myytyjen pelien liikevaihdosta 88 %, mikä on reilusti suurempi osuus kuin kilpailevalla Steam-kauppapaikalla. Valve ottaa Steamissa myydyistä peleistä 30 % siivun, mikä tosin tiettävästi on alalla vakiintunut käytäntö.

Itsejulkaisutyökalut ovat vastine Valven aikaisemmin lanseeraamalle Steam Direct -palvelulle, jossa kehittäjät voivat niin ikään julkaista pelinsä itse sadan dollarin kertamaksua vastaan. Epic Games Storen vaatimukset kehittäjille ovat pitkälti vastaavat kuin Valvella, mutta säännöt ovat kahdelta osin Steamia tiukemmat. Epic Games Storessa julkaistavan pelin on tuettava verkkopeliä kaikkien pc-kauppapaikkojen välillä. Lisäksi alustalla ei sallita pornografista sisältöä, eikä esimerkiksi laitonta tai syrjivää sisältöä.

Lähde: Epic Games

Lisää luettavaa