Epic esitteli Unreal Engine 4:n kyvykkyyttä Flappy Bird -kopiolla – kokeile nyt

Epic Games on liittynyt Flappy Bird -kloonaajien ihmeelliseen joukkoon julkaisemalla Unreal Engine 4:ää käyttävän Tappy Chicken.

23.5.2014 20:50

Gears of War -kehittäjä Epic Games on julkaissut uuden mobiilipelin. Sekä iOS- että Android-laitteille ilmaiseksi voi parhaillaan käydä lataamassa Tappy Chicken -nimisen simppelin pelikokemuksen, jossa ruutua naputtamalla lentävä kananen pyritään pujottamaan läpi jatkuvan estevanan.

Eli kyllä, kyseessä on jälleen yksi Flappy Bird -klooni.

Syy tämän kyseisen kloonin syntyyn on kuitenkin tällä kertaa jopa varsin mielenkiintoinen. Pelin takaa löytyy Epicillä työskentelevä kuvataitelija Shane Caudle, joka rakensi Tappy Chickenin Unreal Engine 4 -pelimoottorilla ilmeisesti ilman minkäänlaisia tavanomaisia ohjelmointikykyjä. Epicin mukaan peli osoittaakin, että vaikka sen pelimoottoreita on tavanomaisesti käytetty suurempien luomusten työstämiseen, taipuu Unreal 4 myös kepeiden mobiilipelien luomiseen.

Mikäli kännykkää ei löydy lähistöltä, voi Tappy Chickenin ottaa kokeiluunsa myös selaimella. Videon pelin kehitykseen liittyen löytää vuorostaan alta. Tappy Chicken -puhe alkaa 22 minuutin kohdalta.

Lisää luettavaa