Epätoivoisen Uncharted-elokuvan ensi-iltapäiväys pyyhkäistiin hamaan tulevaisuuteen

Uncharted-elokuvan naurettavalta tuntuvasta ensi kesälle osuvasta ensi-iltapäiväyksestä on luovuttu nyt virallisesti. Ilmeisesti projekti on silti edelleen työn alla.

9.9.2016 19:08

Columbia Picturesin virallista Uncharted-elokuvaa ei tähdätä elokuvateattereihin enää ensi vuoden kesäksi. Syyskuun käynnistyttyä yhtiö on suosiolla lykännyt elokuvan saapumista hamaan tulevaisuuteen, mikä on ollut kieltämättä erittäin odotettu veto elokuvan tekijöiltä.

Tähän mennessä Uncharted-elokuvasta on puhuttu enemmän tai vähemmän vakavasti jo seitsemisen vuotta. Tällä hetkellä elokuvaan ei ole virallisesti kiinnitetty kuitenkaan aktiivista ohjaajaa eikä minkäänlaisia näyttelijävahvistuksiakaan ole saatu. Aiemmin heinäkuussa leffaa palkattiin käsikirjoittamaan The Greysta ja Smokin’s Acesista muun muassa tuttu Joe Carnahan, joka ei todellakaan ole kuitenkaan ensimmäinen henkilö, joka on yrittänyt siirtää Naughty Dogin menestyspelisarjaa valkokankaille.

Hylätyn ensi-iltapäiväyksensa Uncharted-elokuva sai vasta vuosi sitten yhdessä tammikuulle luvatun Resident Evil: The Final Chapter -leffan kanssa. Jännityksellä sopii edelleen odottaa, saatetaanko projektia koskaan loppuun asti.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa