Epätavanomainen video osoittaa: näin hurjia bugeja PS4:n God of Warista siivottiin ennen julkaisua

Keskeneräisiä pelejä ei tykätä juuri julkisesti näyttää, mutta nyt God of Warin vanhoista vioista on julkaistu jopa kokonainen video ja joukko kuvia.

23.10.2018 16:42

Sony on julkaissut astetta erikoisemman silmäyksen alkuvuodesta PlayStation 4:lle ilmestyneestä God of Warista. Midgard Mishaps -niminen video ja -kuvasarja kokoavat yhteen erilaisia ongelmia ja vikoja pelin kehityksen varrelta osoittaakseen, millaisen työn takana ylistetyn pelin luominen olikaan.

– Rohkaisimme tiimiämme varhaisessa vaiheessa kehitystä tallentamaan ruutukaappauksia tai videota hauskoista bugeista sillä ajatuksella, että Tim Ward voisi leikata niistä yhteen pätkän, joka tekee kunniaa vaivannäköä vaativalle mutta välllä myös oudolle ja hauskalle prosessille julkaista saumaton pelikokemus, Sonyn Santa Monica Studion laaduntarkastuspomo Curt Markwardt selittää.

Kuvissa ja videolla esille nousee paljon varsinkin grafiikkaan, animaatioon ja toimintaan liittyviä ongelmia. Noin yleisesti videolla piisaa myös näytteitä siitä, miten asteittain pelin eriosalueet syntyvät kehityksen varrella.

Lisää luettavaa