Epäonnistumisesta elämän saanut Defense Grid 2 on syksyinen puolustaja

Suurempien tornipuolutusnimikkeiden joukkoon lukeutuva Defense Grid tekee paluun vielä syksyllä niin uusilla konsoleilla kuin pc:lläkin.

18.8.2014 20:26

Counter-Strike: Global Offensivea yhdessä Valven kanssa kehittänyt Hidden Path Entertainment on saamassa seuraavan pelinsä ulos syyskuussa. Kyseisen kuun 23. päivä saapumisen Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle aloittaa Defense Grid 2.

Varsin kiitellylle Defense Grid -tornipuoluspelille jatkoa tarjoava uutukainen on kustantamassa noin 20 euroa. Mukanaan se tuo 21 karttaa, uusia vihollisia ja tuoreita pelitiloja, joiden mukaan mahtuu muun muassa yhteistyöhön ja kilpailulliseen pelaamiseen nojaavat moninpelimoodit.

Ainakin pc:llä mukana nähdään myös omien kenttien luomisen mahdollistavat työkalut.

Defense Grid 2:n synty tapahtui pienen mutkan kautta. Alkujaan Hidden Path kokeili saada jatko-osaa työn alle siinä samalla, kun se haki Kickstarterista rahoitusta ensimmäisen Defense Grid -pelin lisäosaa varten. Yhtiö sai kyllä tarpeeksi rahaa lisäosan kehitykseen, mutta jatko-osaa varten tuki jäi kuitenkin monen sadantuhannen dollarin verran vajaaksi. Kehittäjien onneksi enkelisijoittaja Steven Dengler oli kuitenkin jo tässä vaiheessa innostunut Kickstarter-kampanjasta sen verran, että hän päätti lopulta auttaa rahoittamaan jatko-osan.

Lähde: Hidden Path Entertainment

Lisää luettavaa