Entiset The Walking Dead -vetäjät julkistivat mysteeriseikkailu Firewatchin

Ensi vuoden puolella jakeluun on rientämässä ensimmäisen persoonan seikkailupeli Firewatch. Peli on peräisin uudelta Campo Santo -studiolta, jolla on vähintään mielenkiintoiset juuret.

13.3.2014 22:38

Viime syksyllä perustettu pelistudio Campo Santo on saanut julkistettua ensimmäisen pelinsä. Studion debyyttituotteeksi on muodostumassa seikkailupeli Firewatch, joka päästää koluamaan mysteerejä ensimmäisen persoonan kuvakulmasta.

Pelin virallisten kotisivujen mukaan Firewatch kertoo Henry-nimisestä miehestä, joka on päättänyt karata vanhaa sotkuisaa elämäänsä ryhtymällä palovartijaksi Yhdysvaltain Wyomingin osavaltion erämäässä. Eräänä päivänä Henry ajautuu kuitenkin outojen tapahtumien keskelle, joiden läpi selviämisessä tukea hänelle on lähinnä tarjoamassa vain radiopuhelimen toisessa päässä oleva esimies Delilah.

Campo Santo on studiona kenties vasta hyvin tuore ilmestys, mutta se pitää sisällään joukon jo varsin ansioituneita kehittäjiä. Studion perustamisesta ovat olleet vastuussa niin The Walking Dead -pelin ensimmäistä kautta vetämässä olleet Jake Rodkin ja Sean Vanaman, Mark of the Ninjan pääsuunnittelija Nels Anderson kuin myös taiteilija Olly Moss.

Windowsille, Linuxille ja OS X:lle ensi vuodelle tähdätyn pelin kehitystä voi pitää silmällä Campo Santon virallisen blogin välityksellä.

Lähde: Firewatch (kotisivu)

Lisää luettavaa