Entiset Burnout-avainkehittäjät ovat julkistaneet uuden kolariajopeli Danger Zonen. Pc:lle ja PlayStation 4:lle toukokuuksi tähdätty peli herättää henkiin Burnout-sarjan vanhan Crash Moden asettamalla pelaajat aiheuttamaan mahdollisimman suuria kolaritilanteita.

Ajelemaan Danger Zonessa päästään 20 erilaisessa skenaariossa, jossa suoritukset pisteytetään kaaoksen mukaan. Periaatteessa kyseessä on siis hieman pulmapeliä muistuttavaa ajelua, joissa pelaajien on ensin mietittävä tarpeeksi tehokas lähestymistapansa ruuhkiin ja lopulta päättää, milloin tämän käytössä oleva lopullinen SmashBreaker-räjähdys kannattaa myös käyttää.

Hintaa Danger Zonelle on kertymässä noin 13 euroa. Videokuvaa siitä ei ole vielä tarjolla, mutta uutiskuvan alla olevasta galleriasta voi silmäillä jo ensimmäisiä kuvia.

Kehitteillä Danger Zone on ollut Three Fields Entertainment -studiossa. Samainen studio on aiemmin tehtaillut myös räjähtävän Dangerous Golf -pelin sekä virtuaalitodellisuuskokemuksen nimeltä Lethal VR:n.

Lähde: Three Fields Entertainment

Lisää luettavaa