Enslaved palaa orjuuttaakseen pc-pelaajat

Ninja Theoryn muutaman vuoden ikäinen Enslaved: Odyssey to the West saa pc-julkaisun. Se on näillä näkymin myös palaamassa PlayStation 3:lle uuden myyntiversion voimin.

10.10.2013 19:40

Vuonna 2010 julkaisunsa saanut Enslaved: Odyssey to the West on löytämässä uuden kodin pc:ltä. Julkaisija Namco Bandai vahvisti asian pelisivusto Polygonille Australian ikärajaelimen vihjattua asiasta hiljattain verkkosivuillaan

Julkaisunsa peli saa näillä näkymin jo tässä kuussa Premium Edition -paketin muodossa. Vielä ei ole tietoa, mitä priimaa tavaraa kokonaisuus varsinaisesti pitää sisällään, mutta olettaa ainakin voisi, että lisäsisältöseikkailu Pigsy’s Perfect 10 olisi ainakin pelattavissa pääpelin ohella.

Myös PlayStation 3 on Polygonin tietojen mukaan saamassa Premium Editionin. Xbox-vastineesta sen sijaan ei ole ollut mainintaa.

Postapokalyptisiin ympäristöihin sijoittunutta tasoloikkaa ja toimintaa tarjonnut Enslaved oli brittiläisen Ninja Theoryn käsialaa. Parhaiten studio tunnetaan nykyisin DmC: Devil May Crysta sekä Heavenly Swordista.

Pelaaja-lehden arvostelun Enslaved: Odyssey to the Westista löytää tämän linkin takaa.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa